Noutati
Despre Noi
Evenimente
Premise
Contact
FRAX Romania
Conectare
Inregistrare


Societatea Romana de Osteoporoza si Boli Musculoscheletice

Cursul International de Osteoporoza cu Certificare in Densitometrie Osoasa

In perioada 31 octombrie-1 noiembrie 2009 s-a desfasurat, la Sinaia, Cursul International de Osteoporoza cu Certificare in Densitometrie Osoasa. Cursul a fost organizat de International Osteoporosis Foundation (IOF) si Societatea Romana de Osteoporoza si Boli Musculoscheletice (SROBMS). Din partea IOF au conferentiat personalitati de prestigiu, Profesorul Rene Rizzoli (membru marcant al boardului IOF) si Profesorul Marius Kraenzlin (directorul acestui curs la IOF). Lectorii romani au fost: Conferentiar Dr. Daniel Grigorie, presedintele SROBMS si organizatorul local al cursului si Profesorul Dr. Horatiu Bolosiu, presedintele OSART.


Cursul s-a bucurat de o larga participare a specialistilor in osteoporoza, din toate specialitatile inrudite: endocrinologie, ortopedie,  reumatologie, recuperare, radiologie.


Participantii au savurat nivelul profesional  de exceptie al reuniunii si si-au manifestat dorinta repetarii cursului, eventual si cu un training practic de densitometrie.


Profesorul Kraenzlin mentiona in scrisoarea de felicitare adresata dupa curs Domnului Conferentiar Dr. Grigorie ca organizarea a fost perfecta si ca a fost placut surprins de interesul participantilor si frumusetea Castelului Peles.Toate drepturile rezervate Societatea Romana de Osteoporoza si Boli Musculoscheletice © 2012